LOADING PROJECTS

Menu

Upoznajte Pomorski fakultet Kotor

Pomorski fakultet je moderna obrazovna institucija za kadrove u pomorstvu. Kvalitet znanja i vještina širokog spektra primjene omogućavaju da se kadrovi školovani na Pomorskom fakultetu u Kotoru zapošljavaju na brodarskim kompanijama širom svijeta.

Zadatak

Na Pomorskom fakultetu Kotor nastavu pohađa preko 500 studenata. Tradicionalni načini informisanja otežavali su komunikaciju između studenata, profesora i administracije. Studentima je bio potreban lakši i brži pristup informacijama o predmetima koje pohađaju. Profesorima je trebao praktičniji način objavljivanja istih. Administracija fakulteta tražila je način da komunicira sa više ciljnih grupa, objavljuje novosti i upravlja nalozima.

Rješenje

Osmislili smo i realizovali moderan responsive web portal, originalno vizuelno rješenje i alate koji će olakšati rad na Pomorskom fakultetu Kotor. Isplanirali smo i realizovali custom CMS platformu sa posebnim modulima za nastavno osoblje i studente. Osmislili smo online oglasnu tablu putem koje se redovno objavljuju materijali, rezultati i obavještenja o ispitima i predmetima.

   

Academio cms

Oglasna tabla

Prethodni Sljedeći
Zatražite ponudu za izradu web sajta Započnite projekat