LOADING PROJECTS

Menu

Upoznajte Positive Fitness club

Ovaj moderan fitness centar lociran je u Budvi, sadrži 16 različitih programa i ima više od 1000 prijavljenih članova. Krasi ga prijatan ambijent, profesionalno osoblje i iskusni instruktori. Raspolaže sa 700m2 prostora, 4 svlačionice, dvije velike sale za grupne treninge, recepcija sa protein barom i prostorom za opuštanje.

Zadatak

Marketinšku kampanju koju je vodio Positive trebalo je zaokružiti kvalitetnim web rješenjem koje bi zadovoljilo potrebe ciljnih grupa kao što su novi članovi, postojeći članovi i potencijalni partneri. Ovo je bio pravi izazov kada se uzme u obzir veličina ovog kluba i širok spektar usluga koje nudi, od prodaje proizvoda, preko različitih tipova grupnih i personalnih treninga, do stalnih dešavanja i akcija. Od nas je zatražen koncept za ovaj posao i realizacija. 

Rješenje

Nakon prvog mjeseca Crossfit treninga u Positive Fitness Club imali smo više nego dovoljno inspiracije... Za Positive Fitness Club kreirali smo unikatan web sajt dizajniran za visok procenat konverzije. Kampanja je u jednom dijelu fokusirana na nove korisnike i beplatan probni trening. U drugom dijelu razvijen je koncept prilagođen potrebama postojećih članova kluba: informacije o treninzima, raspored treninga, proizvodi, novosti i akcije. Odrađen je korisnički interfejs i dizajn, development i responsive dizajn, implementacija Creatiwwwa CMS administracije i SEO, izrada profesionalnih fotografija. Podigli smo rejting sajta i povećali broj posjeta. Ovo je najbolje optimizovan fitness web sajt u Crnoj Gori.

Prethodni Sljedeći
Zatražite ponudu za izradu web sajta Započnite projekat